Smart Body Change

SMART BODY CHANGE PRIVATE TRAINING

Какво е Смарт Боди Чейндж Прайвит Трейнинг?


Взехме най-доброто от програмата на ваканционния ни Смарт Боди Чейндж лагер, за който Лондонския вестник "Таймс" ни подреди в челната петица на най-добрите активни почивки в Европа. Пригодихме го за градски условия в тайните кътчета на Южния парк, построихме прекрасна база близо до него и  съобразихме тренировките  с вашето работно време. Така имате възможност да спортувате под вещото ръководство на професионалния ни треньор Николай Костадинов, независимо дали работите или сте в отпуск. Групите са с ограничен брой до 6 души, за да гарантираме индивидуален подход, съчетан с взаимно стимулиране, весело настроение, шеги и малко съравнование. Нивото на натоварване се съобразява със съответната група, така че никой от вас няма да  почувства дискомфорт или неудовлетвореност. Резултатите са: ускорен метаболизъм, отслабване и оформяне на тялото, повишен тонус, повишено настроение, повишено самочувствие.


Активен метаболизъм

Целта на тази програма е повишаване на физическия потенциал, намаляване на стреса, повишаване общата обмяна веществата в организма и ускоряване на метаболизма. Групите са ангажирани в продължение на 75 минути с различни физически натоварвания, като се цели постигане на интезивно натоварване за оптимален ефект.

 

Този лагер включва:                                                         

 

Резултати:

Повишаване на общия тонус

Подобряване на физическата издръжливост

По-стегната фигура и активиране на метаболизма

Наднормено тегло

Целта на тази програма е раздвижване и подобряване на двигателната култура, повишаване общата обмяна на веществата при хора, които страдат от обезвижване, в следствие на което натрупаните килограми ги излагат на риск от диабет, сърдечносъдови и опорно-двигателни проблеми. След този курс от тренировки, вие ще сте готови да поемете и по-сериозни предизвикателства.

Този лагер включва:                                                         

 

Резултати:

Повишаване на общия тонус

Развиване на по-добра подвижност

Подобряване качеството на живот

Укрепване на мускулатурата, повишена издръжливост и тонус и намаляване на мазнините

Красиво бюстие

Тази програма е създадена за дами, така че целенасочено да работи за най-трудната за поддържане зона – раменния пояс, гърба, гръдните мускули и отпуснатата кожа на подмишниците. Целта, която си поставяме е всяка дама, на всяка възраст да изглежда добре в бюстие или в любимата си рокля с гол гръб.

Този лагер включва:                                                         

 Резултати:

Оформяне на мускулите на гърба

Подобрена стойка и силует

По-стегнати мускули в областта на гърдите и подмишницата

Височинна симулация

Височинната симулация се фокусира върху тренировки, които се изпълняват с Elevation Training Mask™, която подобрява състоянието на белите дробове чрез повишаване на белодробната устойчивост и укрепване на диафрагмата. Тя симулира тренировки на различни надморскиа височини - от 914 м до 5791 м над морското равнище. Маската помага да регулирате дишането си, да увеличи издръжливостта и капацитета на белия дроб, кислородната ефективност и да подобрите самоконтрола и психическата си концентрация.

Този лагер включва:                                                         

Резултати:

Качествена подготовка за височинни преходи

Повишаване на дихателния обем

Увеличаване на издръжливостта

ЦЕНОРАЗПИС

 Пакет Продължителност Цена
 Пакет 8 тренировки  До 30 дни  96 лв.
 Пакет 10 тренировки  До 30 дни  120 лв.
 Пакет 12 тренировки  До 30 дни  140 лв.
 Пакет 16 тренировки  До 30 дни  180 лв.
 Пакет 20 тренировки  До 30 дни  200 лв.

Галерия

Статии

Впечатления от клиенти: